Blog
07.03.2008 16:45
První zpráva
Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.
—————
03.09.2008 07:35
Průjem
Průjem
Malé děti – nastrouhané jablko se slupkou. Dospělí – nastrouhané jablko se slupkou, přezrálý banán, avokádo, mrkev. Můžete si vytvořit z uvedených surovin salát. Důležité je jíst zoxidované (zhnědlé) jablko. zdroj: Prevence a léčení, ovoce a zelenina, nutesi
—————
03.09.2008 07:33
Přibírání svalů
Přibírání svalů
mym cilem je pribrat svaly, je to dobré ?
snídaně : kuřecí šunka, tvaroh, jablko svačina : rohlík, 3× banan oběd : spagety, sojove maso svačina : ovesné vločky, 2× tatranka jidlo po treninku : mléko, cottage cheese večeře : svíčková, knedlík pred spanim : piskoty...
—————
03.09.2008 08:06
Poměr živon_bílkoviny
Poměr živin - bílkoviny
Bílkovina je stavebním kamenem našeho těla. Poměr uvádí 20–30% z celkového příjmu energie tj. stravou.
V tomto textu se budu zabývat příjmem bílkovin.
Na serveru kulturistika byl vydán článek (27.6.2007) „Jak urychlit růst svalů“ ze zdroje Aminostaru, a...
—————
03.09.2008 07:43
Podmáslový chléb
Podmáslový chléb
Suroviny: 550ml podmáslí 74ml mléka ( 10PL) 180g hladké pšeničné mouky 420g polohrubé pšeničné mouky 160g celozrné žitné 1,5čl cukru krupice (7g) 1,5čl soli (8g) 1,5čl kmínu (5g) 10g vlašských ořechů 21g droždí (1/2 kostky)
Postup: Pekárna VEGA, Program Basic, kůrka –...
—————